Вночі 2 лютого вулиці Тернополя прибирало 10 одиниць снігоочисної техніки

02_02_2021r_З метою належного утримання вулично-дорожньої мережі м. Тернополя, в ніч з 1 на 2 лютого на вулицях міста працювало 10 одиниць спецтехніки.

Шість автомобілів проводили механізоване посипання піщано-сольовою сумішшю проїжджих частин та тротуарів, а ще чотири – працювали на ділянці прориву водопроводу на масиві «Дружба».

Оскільки температура повітря вночі опустилася нижче 0°, з метою недопущення утворення «льодової кірки» на місці прориву, спецтранспорт здійснював механізоване вибіркове посипання проїзних частин вул. І. Мазипи і вул. Яремчука та підмітання локальних ділянок на прибудинкових територіях у місці прориву.

Дізнатися, як прибирають місто взимку та хто відповідальний за ту чи іншу територію, можна, переглянувши інформаційний буклет «План прибирання міста взимку» та Інтерактивну карту відповідальності.

Інформацію (з доданим фото) щодо неналежного прибирання дворів, міжквартальних проїздів чи доріг мешканці Тернополя можуть надсилати на Viber муніципальної інспекції за номером +38 073 015 14 81, або зателефонуваши на Цілодобову гарячу лінію 15-80, (0352) 23 – 63 – 97.

Вам також може сподобатися