Волонтери збирають кошти для придбання житла багатодітній матусі з Тернопільщини

c24341971eb222f623a80107daa6b979_XLБагатодітна матуся Світлана Таванець з Тернопільщини виховувалась в інтернаті.

Сьогодні жінка є щасливою матір’ю 4 дітей. Окрім цього опікується своїм молодшим братом, який разом з ними проживає в одній кімнаті гуртожитку.

«Світлана – вихованка Бережанської школи-інтернату. Родом із села Конюхи Козівського району. Все своє дитинство провела у бідності, адже зростала у багатодітній та нeблaгополучній сім’ї. В 14 років потрапила до інтернату зі своїми молодшими братиками та сестричками за рішенням Служби у справах дітей, яка вважала, що злидні загрожують життю дітей», – розповіли у БФ «Майбутнє сиріт».

Світлана добре вчилася у школі, вступила у тернопільське училище, де здобула освіту і потихенько давала сама собі раду, без підтримки рідних. Дівчина багато працювала, щоб відкласти кошти на мрію – власне житло.

Жінка двічі виходила заміж, проте, сімейне життя не складалося. Незважаючи на труднощі, Світлана стала ще сильнішою і мотивованою. Змогла придбати собі житло – 1 кімнатку площею 12кв.м. в старому гуртожитку. Там і проживає сьогодні з  4 дітками.

«Світлана виховує самотужки 4 діток і віддає їм все найкраще у своїй маленькій кімнатці в гуртожитку. На жаль, підтримки від колишніх чоловіків вона не має, тому доводиться постійно ходити в мороз і в спеку на різні роботи, щоб опікуватись своїми дітьми», – підкреслили волонтери.Великим подвигом для нас є те, що Світлана прийняла у «рукавичку» свого молодшого брата з інвалідністю, який місяцями живе у її кімнаті. Йому нікуди іти, оскільки уже виповнилося 18 років».

Волонтери благодійного фонду “Майбутнє сиріт” просять усіх небайдужих людей долучитися до придбання домівки Світлані та її діткам, щоб кожна дитина мала свій особистий куточок для щасливого дитинства.

Маленькі хлопчики та дівчатка мріють про власні кімнати, де зможуть гратися іграшками та вчитися у спокійних умовах.

«Світлана готова продати куплену колись кімнату і докласти зібрані кошти від небайдужих людей, аби придбати більше помешкання, щоб братики і сестрички мали свої куточки і приватність. Тому наш фонд просить кожного з вас, допомогти здійснити мрію Світлани і її діток – придбати житло площею хоча б 40 кв.м., – зазначили у благодійному фонді. – Ми віримо, що мрія Світлани здійсниться, якщо ми відкриємо своє серце для добра та підтримки».

Надіслати благодійну допомогу можна онлайн через Систему LiqPay: https://www.liqpay.ua/ru/checkout/card/i46500097627

Банківські реквізити Фонду:
UAH, гривня:
Отримувач: ТОБФ «МАЙБУТНЄ СИРІТ»
Код ЄДРПОУ: 34334394
р/р: UA903387830000026002055110780
МФО: 338783, Тернопільська філія ПАТ КБ «Приватбанк»

Також допомогу можна надсилати особисто Світлані на банківську картку: 5168742712874381 (Таванець Світлана Петрівна)

БФ “Майбутнє сиріт” звітує про кожну отриману гривню на придбання житла Світлані Таванець та її діткам за посиланням ТУТ.

Вам також може сподобатися