Злодія-рецидивіста затримали за крадіжку дорогого алкоголю

10.50.56Неодноразово судимий за майнові злочини 47-річний житель Великої Березовиці, щойно повертався з місць позбавлення волі – брався за злодійське ремесло.

У лютому цього року зловмисник вже тричі потрапляв у поле зору правоохоронців. На початку місяця йому оголосили підозру за частиною 3 статті 185 ККУ – крадіжка з проникненням. Лиходій виніс з торгового закладу 33 тисячі гривень.

Цілодобовий домашній арешт, винесений йому тоді судом як запобіжний захід, не зупинив 47-річного рецидивіста від чергових кримінальних проступків. Через декілька днів він встиг накриміналити в одному з торгово-розважальних центрів – із супрмаркету виніс товару на сім тисяч гривень. А затримали лиходія на гарячому охоронці іншого торгового закладу за те, що намагався викрасти дві пляшки елітного алкоголю. Поліцейські затримали крадія відповідно до статті 208 КПК та помістили в ізолятор тимчасового тримання.

Вирішується питання про оголошення зловмисникові підозри за частиною 2 статті 185 ККУ. Також поліцейські клопотатимуть про взяття підозрюваного під варту.

Триває досудове розслідування.

Вам також може сподобатися