Дотримання законності на службі обговорили працівники місць тимчасового тримання осіб

_MVS4916Факти надзвичайний подій в ІТТ на території України та результати службових розслідувань, які мали місце з початку 2021 року – мета зустрічі правоохоронців сектору організаційного забезпечення діяльності місць тимчасового тримання осіб.

11 березня в приміщенні ГУНП в Тернопільській області начальник СОЗДМТТО Віталій Коваль провів додаткове заняття для працівників даного підрозділу. Він розповів про необхідність забезпечення дотримання законності, гендерної рівності, прав і свобод людини та їх гарантії в діяльності поліції зокрема працівниками ІТТ.

Особливу увагу приділили й питанню впровадження системи «Custody Records» – автоматизованого обліку дій із затриманими особами, необхідної для гарантування дотримання прав людини в поліції та захисту правоохоронців від можливих провокацій.

Майор поліції Віталій Коваль звернув увагу особового складу на дотримання карантинних обмежень та особистої безпеки з метою недопущення поширення COVID -19, профілактики ВІЛ-інфекції, наркозалежності та замісної підтримувальної терапії.

Всі присутні мали можливість обговорити ситуації з якими стикалися при виконанні слубових обов’язків.

Вам також може сподобатися