Майже 13 000 гривень привласнили невідомі особи обшахраювавши мешканців Тернопільщини

gryvnyaМайже 13 000 гривень привласнили невідомі особи обшахраювавши мешканців обласного центру. За даними фактами правоохоронці відкрили кримінальні провадження.

Двоє тернополян здійснювати покупки в мережі Інтернет. Оголошення про продаж знаходили на сайтах оголошень. Один потерпілий здійснив передоплату за товар в розмірі 8700 гривень, однак 20 пачок резинових рукавиць тай не отримав.

Ще один заявник мав намір придбати ігрову приставку й коли зв’язався з продавцем, останній попросив заповнити дані в посиланні, аби здійснити оплату за товар. Заявник нічого не запідозрив й своїми діями допоміг невідомому збагатитися на суму 4000 гривень, які були зняті з рахунку потерпілого.

Відомості про злочини працівники поліції внесли в ЄРДР відповідно до частини 1 статті 190 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці наголошують громадянам, не вірити розміщеній в мережі – Інтернет інформації про продаж або купівлю різного роду товару. Завжди необхідно здійснювати покупки на перевірених інтернет – платформах.

Саме через свою безпечність жителі Тернопілля потрапляють на гачок шахраїв і втрачають власні заощадження.

Якщо ж ви все ж таки потерпіли від рук аферистів, не зволікайте, телефонуйте на лінію «102».

Вам також може сподобатися