Хлопці з передової склали список найнеобхіднішого: тернополян просять допомогти

1448013157_nw_24227_bigДвигун на Ниву, запчастини для ” бойових коней”, наколінники і налокітники, турнікети, літці берці. Це ще не весь список того, що волонтери мають завезти на передову нашим бійцям.

Нагадують, свята закінчились, та війна триває. Тому підтримати захисників просять зібравши усе з умовного списку замовлення.
Про це розповів доброволець, співзасновник руху ветеранів та волонтерів «Захисти Україну Дмитро Гайдуцький. За його словами, найскладніше знайти двигун на Ниву.

Список продовжують побутова хімія ( від серветок до одноразових станків), кава, чай та солодощі. Останніх треба багато, жартує доброволець, це чи не єдина радість привезена з мирної території.

У цей непростий для України час Дмитро намагається активно підтримувати воїнів на Сході. Небайдужі допомагають збирати всі необхідні речі, пересилають і гроші, щоб перекрити ті потреби, які в список внести неможливо.

Ветеран зізнається, раніше відправляли на передову набагато більше, та й люди були активніші. Зараз же, стараються допомагати лише найнеобхіднішими речами, які воїни самі ж замовляють.

Список, про який просить Дмитро – складений двома бригадами ЗСУ та добровольцями. Тож, аби допомогти перемогти ворога, варто згуртуватися та якомога швидше перекрити потреби бійців. Благодійні внески можна надсилати на картку ПриватБанк

5363 5420 1232 3029 (Гайдуцький Дмитро)

Призначення – благодійність на АТО

Джерело: Т1

Вам також може сподобатися