Home Світське життя

21-річний юнак з Тернопільщини здобув “бронзу” Чемпіонату України з кулінарного мистецтва

19315031235445836923079669167778005089900817n_60b39da00c063 21-річний юнак з Тернопільщини, Іван Кисляк, попри свій юний вік, вже встиг серйозно реалізувати себе у професійній сфері. Колишній студент Тернопільського технічного коледжу вже став шеф-кухарем ресторану лаундж LOFT у м.Борщів та здобув кілька призових місць на престижних всеукраїнських змаганнях і чемпіонатах, таких як міжнародний чемпіонат Horeca Show Lviv 2017 (хлопець здобув там “срібло”) . В минулому вже здобував “бронзову” нагороду Чемпіонату України, який у 2018 році приймав Тернопіль.

25 та 26 травня в місті Київ проходив Чемпіонат України з кулінарного мистецтва від Асоціації шеф-кухарів, де 21-річний Іван Кисляк, мешканець міста Борщів Тернопільської області, здобув “бронзову” нагороду, третє місце серед 70 учасників.

Опонентами Івана на цих змаганнях були титуловані шеф-кухарі зі всієї України. Переможців визначали судді міжнародного класу із різних європейських країн.
Іван Кисляк для оцінки суддів готував страву з м’яса, а також з птиці за власними авторськими рецептами

Кореспондент сайту Тернополя 0352.ua поспілкувалася з Іваном Кисляком. За словами хлопця, він сам розвивався та навчався, як міг. Без будь-чиєї допомоги багато працював над собою, набирався практики на різних майстер-класах від Асоціації шеф-кухарів України, навчався там у професіоналів. Така наполеглива робота дала результат. У свої “21″ хлопець досягнув високих результатів, реалізував себе і точно не збирається зупинятися на досягнутому. Він з гордістю представляє своє містечко та область на престижних турнірах і сподівається, що його земляки допомагатимуть йому і надалі своєю підтримкою. Своїми рецептами та досягненнями він ділиться в Instagram, тож там кожен може стежити за його успіхами та знайти для себе оригінальні і цікаві рецепти.

ivan-kyslyak-strava-z-myasa_60b39b4185b63

ivan-kyslyak-strava-z-ptyzi_60b39b4261df2

Джерело: 0352.ua

Помітили помилку? Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl+Enter

Без коментарів

Залишити коментар