У табір «Лісовий» відправили 100 дітей пільгових категорій

1100 дітей пільгових категорій відправили на першу оздоровчу зміну у табір «Лісовий» поблизу села Скоморохи Чортківського району. Діти відпочиватимуть та оздоровлюватимуться протягом 21 дня.

«Щоліта оздоровчий табір «Лісовий» у селі Скоморохи відкриває свої двері перед маленькими відвідувачами. У кожному будиночку є все необхідне, аби дітям там було зручно і комфортно. А ми докладемо максимум зусиль, щоб діти чудово провели час, знайшли нових друзів, відпочили, отримали позитивні враження, і наступного літа знову захотіли приїхати до нас», – зазначив директор оздоровчого комплексу «Лісовий» Іван Кіндрат.

Заклад готовий прийняти протягом цього літа близько тисячі дітей.

«Крім оздоровчого табору «Лісовий», дітей прийматимуть ще три заклади – «Лісова пісня», «Барвінок» та «Збруч». Цього року ми плануємо оздоровити більш як 30 тисяч дітей. Це діти пільгових категорій: діти-сироти, діти, які позбавлені батьківського піклування, діти з багатодітних і малозабезпечених сімей, діти воїнів АТО. А також творчі та обдаровані діти», – проінформував начальник управління молоді, спорту та іміджевих проєктів облдержадміністрації Андрій Човган.

«Усі заклади, які будуть приймати дітей на відпочинок та оздоровлення цього сезону, пройшли всі перевірки щодо дотримання санітарних та інших вимог. Частину коштів на оздоровлення виділено з державного бюджету, частину надали профспілкові організації та ОТГ. Це дозволить відправити на відпочинок і оздоровлення усіх дітей пільгових категорій, які цього потребують», – наголосив заступник голови обласної державної адміністрації Віктор Устенко.

Вам також може сподобатися