Поліцейські встановили мешканку Кременецького району, яка викрала велосипед в односельця

19027653_303Потерпілий – житель села Великі Загайці. Він розповів поліцейським, що залишив двоколісник у незачиненому підсобному приміщені на власному господарстві.

Поліцейські оперативно встановили особу, причетну до злочину. Нею виявилася 57-річна місцева мешканка. На чужому велосипеді злодійка доїхала до свого дому і використовувала для власних потреб.

Відомості про подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудового розслідування згідно з ч.1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмисниці загрожують штрафні санкції, громадські чи виправні роботи.

Працівники поліції звертаються до власників велосипедів із застереженнями: не нехтуйте безпекою свого майна. Лише за минулу добу двоколісний транспортний засіб викрали ще у трьох жителів області.

Нагадуємо: ані трос, ані гараж, ані власне подвір’я не вбережуть двоколісний транспорт від крадіжки, якщо його залишати без нагляду, або ж надійно не замкнути. Не залишайте транспорт біля будинку, крамниці, на сходовій клітці надовго і без велозамка. Навіть недосвідчені крадії зможуть зняти звичайні троси за лічені секунди. Дорожчі виводяться з ладу відмичками або ламаються ломами. Злодії знають – такий замок ставлять на дороговартісний велосипед, за який можна отримати чималі гроші.

Окрім того, запишіть серійний номер транспорту, який вибитий знизу кареточного вузла (найнижча точка рами). Це допоможе заявити права на велосипед, якщо його вдасться розшукати.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

Вам також може сподобатися