Європейці, азіати, африканці, американці: з ким одружуються тернополянки?

buket-nevesty8На Тернопіллі за останній рік зменшилась кількість новостворених сімей. У більшості шлюби були укладені між громадянами України, однак, деякі наші краяни все ж реєстрували шлюб з представниками інших держав та континентів.

За даними Головного управління статистики у Тернопільській області, в 2020 році на Тернопіллі відділами державної реєстрації актів цивільного стану зареєстровано 4536 шлюбів. Це на 1146 менше у порівнянні з 2019 роком. Майже всі шлюби (96,2%) були укладені між громадянами України. Рідше жителі області брали шлюб із громадянами інших держав.

«У 2020 році 138 українок віддали перевагу іноземцям, а саме: 84 з них поєднали свою долю з громадянами країн Європи, 27 – з громадянами країн Азії, 21 – з громадянами країн Африки та 6 – з громадянами країн Америки, – інформують в Управлінні. — Серед 24 громадянок інших країн, яких обрали наречені з України, 20 – громадянки країн Європи; 4 – громадянки країн Азії».

Реєстрували на Тернопільщині і шлюби між громадянами інших країн. Таких в минулому році було 10.

«Із них було 3 – між громадянами однієї країни, а саме: Нігерії, Туреччини та Узбекистану, 7 – між громадянами різних країн, а саме: 4 громадянина Єгипту та 1 громадянин Індії одружились з громадянками Польщі, 1 громадянин Афганістану – з громадянкою Узбекистану та 1 громадянин Ліберії – з громадянкою Конго (Кіншаса)», — повідомляють у Головному управлінні статистики в Тернопільській області.

Джерело: Тернополяни

Вам також може сподобатися