Тернопільський рибоохоронний патруль викрив грубе порушення правил рибальства на річці Серет

1424 червня 2021 року Тернопільський рибоохоронний патруль викрив грубе порушення правил рибальства
Інцидент стався на річці загальнодержавного значення Серет неподалік від с. Лисичники Чортківського району Тернопільської області.
О 5 годині виявлено громадянина який з берега здійснював незаконний вилов водних біоресурсів забороненим знаряддям лову – сіткою ставною з жилки (50 метрів). У сітці знаходилась така риба: карась сріблястий – 3 екз. (загальною вагою 1,1 кг.). Збитки, завдані рибному господарству України, становлять – 51 грн.
Заборонене знаряддя лову вилучено. На особу оформлено протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справи готуються для передачі в суд за місцем скоєння адміністративного правопорушення.
Крім того, на річці загальнодержавного значення Серет неподалік від с. Голігради Чортківського району Тернопільської області було виявлено та вилучено заборонене знаряддя лову – сітку ставну з жилки. Оформлено акт виявлення та вилучення майна, власник якого не встановлений. Водні біоресурси, карась сріблястий 5 екз. в живому та неушкодженому стані випущено в природне середовище.
Управління Державного агентства рибного господарства у Тернопільській області закликає громадян бути відповідальними та дотримуватись встановлених правил рибальства. Якщо Ви помітили порушення, прохання терміново повідомляти на цілодобову «гарячу лінію» Тернопільського рибоохоронного патруля: (0352) 27 – 70 – 34 та (097) 427- 85- 95

Вам також може сподобатися