Ремонт найдовшої дороги Тернопільської області – на фінішній прямій

10На відремонтованій діялнці автошляху М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече наносять розмітку. Тереблече. Підрядна організація використовує технологію «холодного пластику». Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Тернопільській області.

Траса М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече є однією з пріоритетних напрямків програми «Велике будівництво». Торік у Тернопільській області фінішувало її відновлення між Вишнівцем та Горинкою і на обході Кременця. Триває поточний середній ремонт між Тернополем та Заліщиками. Загальна протяжність автошляху М-19 разом з транспортними розв’язками в межах Тернопільської області становить 212,3 км.

Довжина перехідної ділянки з минулого року становить 82,7 км. Усього протягом 2020-2021 років відновлюється 145 км автошляху М-19 у Тернопільській області. На усій протяжності вже влаштовано фінішний шар покриття з щебенево-мастикового асфальтобетону.

Усього у 2021 році на території Тернопільської області відновлюємо близько 200 км доріг державного значення. На всіх дорогах, крім ремонту покриття, здійснюється облаштування тротуарів у населених пунктах, освітлення, встановлення бар’єрного огородження і дорожніх знаків тощо.

Пріоритетними напрямками ремонтів на Тернопільщині є маршрути М-30 Стрий – Ізварине, М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече, Н-18 Івано-Фрнаківськ – Бучач – Тернопіль, Р-39 Броди – Тернопіль.

Вам також може сподобатися