У Тернополі з’явилися нові пункти поповнення електронних квитків

fayna-karta-06_07_2021За допомогою електронних сервісів у зручний час тернополяни можуть здійснити поповнення елеткронного квитка «Соціальна карта тернополянина».

Днями запрацювали ще три авторизованих пункти поповнення електронного квитка у Тернополі за адресами:

просп.Злуки – кіоск «Твоя кава» (поблизу магазину «Продукти);

бульв.С.Петлюри – кіоск «Мерсі» (біля «Сільпо»);

зупинка бульв. Д. Галицького (магазин «Ласунка»).

Окрім цього продовжують діяти онлайн-сервіси поповнення «Соціальної карти тернополянина», а саме:

  • Портал тернополянина.  За посиланням https://fayna-karta.te.ua/обираєте розділ “Поповнення карти”, вводите номер карти тернополянина (студентського, учнівського, проїзного) та суму, на яку хочете поповнити, натискаєте “Поповнити” і вводите дані банківської карти. В кінці вказуєте електронну пошту для отримання квитанції. Комісія становить 3% від суми поповнення.  Номер картки складається з 9-ти цифр і розміщений або в правому нижньому куті, або в верхньому лівому.
  • TachCardOplata.te.uaCity24.uaEPS, «Смарт-гроші» від «Київстар», а також здійснити поповнення в автоматичному режимі можна через термінали «2click.money» (платіжні термінали розташовані за наступними адресами).

Дізнатися актуальні пункти поповнення електронних квитків та проїзних можна на карті http://detransport.com.ua/ у розділі «Показати пункти продажу та поповнення е-квитків».

Нагадуємо, що при поповненні в авторизованих пунктах, кошти на рахунок зараховуються миттєво, а саме поповнення здійснюється на потрібну суму без комісії.

Вам також може сподобатися