У Тернополі рятувальники залучались на допомогу громадянам, що стали заручниками грози

0319 липня, вночі, рятувальники залучались на допомогу громадянам, що стали заручниками несприятливих погодних умов, внаслідок проходження грози, що супроводжувалась інтенсивними атмосферними опадами у вигляді дощу.
О 02:12 в м. Тернопіль на вул. Збаразькій, поблизу кільця, черговим караулом 1-ї державної пожежно-рятувальної частини 1-го державного пожежно-рятувального загону здійснено буксирування із підтопленої дощовими водами проїжджої частини дороги автомобіля «Opel Zafira», який не міг самостійно продовжувати рух.
О 02:38 в м. Тернопіль на проспекті Злуки, поблизу магазину «Універсам», черговим караулом частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення здійснено буксирування із підтопленої дощовими водами проїжджої частини дороги автомобіль «Mercedes», який не міг самостійно продовжувати рух.
О 02:50 в м. Тернопіль на вул. Стадникової, черговим караулом 1-ї державної пожежно-рятувальної частини 1-го державного пожежно-рятувального загону здійснено буксирування із підтопленої дощовими водами проїжджої частини дороги автомобіль «Honda CRV», який не міг самостійно продовжувати рух.
О 03:15 черговим караулом 1-ї державної пожежно-рятувальної частини 1-го державного пожежно-рятувального загону здійснено відкачування води з підвалу приватного житлового будинку в с. Біла Білецької ТГ Тернопільського району, на вул. Франка, 10, що був підтоплений внаслідок інтенсивних опадів у вигляді сильного дощу. Всього відкачано орієнтовно 35 м.куб. води.

Вам також може сподобатися