18-річного тернополянина поліцейські підозрюють у незаконному заволодінні скутером

skuter-890x395Зловмисник після конфлікту зі знайомим викрав у нього двоколісний транспортний засіб. Потерпілий до правоохоронців одразу не звертався, думав, сам владнає непорозуміння, та зловмисник на зв’язок не виходив.

До співробітників відділення поліції №1 міста Тернополя звернувся житель села Підгороднє із заявою про незаконне заволодіння транспортним засобом. Зі слів потерпілого, під час спілкування зі знайомим, котрий прийшов до нього додому, у них виник конфлікт. Аби закінчити неприємне спілкування, хлопець пішов з подвір’я, а в цей час зловмисник викрав його скутер.

Декілька днів потерпілий намагався розшукати товариша, аби той повернув викрадене, проте останній на зв’язок не виходив. За допомогою довелося звернутися до поліції.

Під час оперативних заходів поліцейські встановили місцеперебування зловмисника та розшукали викрадений скутер. До слова, 18-річний тернополянин уже не вперше потрапляє у поле зору правоохоронців, зокрема, і за незаконне заволодіння транспортними засобами.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає до п‘яти років позбавлення волі.

Вам також може сподобатися