Тернополянин понесе відповідальність за крадіжку з авто

1461052422-3004-patrulnaya-politsiya-unianАвтомобільного злодія спіймали працівники Тернопільського районного управління поліції. Потерпів від крадія мешканець обласного центру.

До працівників поліції звернувся сам потерпілий. Він припаркував авто на вулиці і залишив на сидінні транспорту барсетку з документами та грошима. Повернувшись за декілька годин до машини, чоловік побачив пошкоджений замок та відсутність майна.

Працівникам поліції вдалося розшукати підозрюваного. Ним виявився раніше судимий за майнові злочини злочини 38-річний житель Тернополя. У суді вже слухається справа про скоєні ним крадіжки, а тернополянин продовжив поповнювати список протиправних діянь.

За фактом злочину розпочато кримінальне провадження згідно статті 185 КК України (крадіжка). Тривають слідчі дії.

Аби унеможливити викрадення особистих речей з автомобілів, не залишайте цінні речі, в салоні транспортного засобу. Замикайте машину, навіть якщо залишаєте її ненадовго. Злодія, котрий помітить портмоне, мобільний чи сумку на сидінні автівки, не спинять навіть системи захисту. Через розбите скло з салону за декілька хвилин аматор зможе витягти усе цінне, а професіонал безшумно відімкне спецзасобом замок. Будьте обачними!

Вам також може сподобатися