маленькій дівчинці потрібна ваша допомога

11В 1 рік і 2 місяці у Єви Поліщук виявили ракову пухлину в запущеній 4 стадії з метастазами в печінку і легені, Єва пройшла 8 блоків хіміотерапії, і 2 операції, при першій видалили пухлину і частину хребта з куприком, а через пів року у неї був рецидив, метастази в легені, на другій операції дівчинці видалили частину легені. На жаль, високодозова хімія яка рятувала Єву, що не менше їй завдавала шкоди.
Коли у Єви виявили пухлину – батьки дівчинки стикнулися з тим, що, на жаль, в такому маленькому віці у нас в країні дітей НЕ обстежують на подібні патології, так вийшло і з Євою. Але їй необхідно було терміново починати лікування, і лікуючий лікар в обхід правил та регламенту, де план лікування затверджувався на загальному консиліумі, почав високодозну хімію, і при першій зустрічі і розмові з батьками він повідомив: “Маша, Леонід…., у Єви 30% …”.
Зараз дитина проходить лікування в Дитячому центрі “Пріоритет”, в м. Києві. Хіміотерапія пошкодила частину мозку, яка відповідає за координацію, мову, є проблеми з неврології, зором. Кожні півроку Єва проходить обстеження з контрастом (комп’ютерна томограма) на предмет метастаз і іншого.
“За 2020 рік ми дуже багато пройшли, і не безрезультатно. На жаль, як і будь-яке лікування в нашій країні вимагає коштів, я працюю один, Маша (Мама Єви) постійно з нею. З цієї причини, пропоновані нам різними фондами програми лікування та реабілітації за кордоном нам не доступні зі зрозумілих причин, але ми, в свою чергу, впевнені, що вітчизняні фахівці нічим не гірше закордонних, адже вони допомогли нам врятувати дочку”, – говорить тато Леонід.
Сім’я націлена на ряд реабілітаційних програм у Центрі стимуляції головного мозку (м. Київ), і буде вдячна за будь-яку допомогу. Допоможімо Єві перемогти рак до кінця і бути здоровою!
Благаєм допоможіть хто чим може
Карта приват банк 4731185626696063
5363542010825686

Вам також може сподобатися