Два проєкти «Шкільного громадського бюджету 2021» реалізували у тернопільській спеціалізованій школі №7

IMG-20210831-161005«Зона позакласної діяльності» та «Відпочинкова зона» – два проєкти-переможці «Шкільного громадського бюджету 2021», реалізація яких успішно завершилася днями у Тернопільській спеціалізованій школі №7 з поглибленим вивченням іноземних мов.

«Створення зони позакласної діяльності» -це командний проєкт одинадцятикласників, завдяки якому у школі з’явився проектор, екран для проектора, акустична система та ноутбук.

Як розповідають учні, коридор третього поверху школи зазвичай використовується для проведення зустрічей, виховних заходів, конкурсів тощо. Цю територію ще називають «малим залом», тому все придбане технічне обладнання буде розміщене саме там, що сприятиме яскравішому проведенню заходів.

Доповненням до удосконаленої зони позакласної діяльності учнів став ще другий проєкт – «Відпочинкова зона ІІІ поверху». Під час написання проєкту автори працювали над естетичною стороною облаштування «малого залу», тож тепер тут розміщені сучасні крісла-мішки, телевізійна система, дошка для оголошень, комплект настільних ігор та квітники.

Загалом на участь у конкурсі учнівських ініціатив активні школярі подали сім проєктів, два з яких стали переможцями.

Нагадаємо, 1 вересня стартував прийом заявок на участь у «Шкільному громадському бюджеті 2022», тож, шановні учні 7-11 класів, не пропустіть можливість покращити життя у школі та створити унікальні сучасні локації для навчання чи відпочинку.

Вам також може сподобатися