У Тернополі на оформлення паспорта вперше подав заяву 81-річний чоловік

38f8082530a07ae49dba98de1f5ef178_XLЖитель Тернопільського району у свої 81 рік вперше подав документи на виготовлення українського паспорта.

Як стало відомо, пан Ярослав, 1940 року народження, все життя мешкає в лісі між селами Іванківці та Кобзарівка. Умови проживання чоловіка є непристосованими для проживання, а документів, які б посвідчували особу, відсутні. Про це повідомляє Міграційна служба Тернопільської області.

Через це пан Ярослав не міг отримувати пенсію і соціальні послуги. Чоловік звернувся до міського відділу УДМС у Тернопільській області, Тернопільського міського центру соціального обслуговування населення (надання послуг) та сільського старости сіл Малашівці та Іванківці Тернопільської об’єднаної громади. В нього прийняли документи на оформлення паспорта громадянина України

Працівники Міграційної служби зазначають, для того, щоб оформити чоловіку паспорт громадянина України у формі ID-картки, в даний час проводяться заходи щодо ідентифікації особи та перевірки належності до громадянства України.

Рішення про документування заявника буде прийнято лише за результатами проведених перевірок.

Вам також може сподобатися