«Європейський тиждень сталої енергії» пройде у Тернополі

dse1 та 2 жовтня у Тернополі відбудеться «Європейський тиждень сталої енергії». Минулого року Тернопіль виборов право проведення «Європейського тижня сталої енергії» у нашому місті. Тоді, нагадаємо, представництво ЄС в Україні запрошувало органи місцевого самоврядування взяти участь у конкурсі на право провести офіційне відкриття Європейського тижня сталої енергії в Україні у червні 2020 року і завдяки послідовній та ефективній робоіт у галузі енергоефективності Тернопіль здобув перемогу. І хоча тоді вже були розроблені заходи до даної події, довелося її перенести через карантинні обмеження. Але вже цими вихідниминаше місто стане столицею енергоефективності.

Захід проводиться з метою інформування та стимулювання мешканців міста до зниження споживання паливно-енергетичних ресурсів шляхом впровадження заходів з підвищення енергоефективності, на виконання рішення міської ради від 29.11.2013р. №6/39/2 «Про затвердження Плану дій зі сталого енергетичного розвитку (ПДСЕР) м. Тернопіль», з метою виконання зобов’язань, передбачених Угодою мерів та популяризації енергозбереження, за підтримки Асоціації «Енергоефективні міста України», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні».

Запрошуємо долучатися до організації заходу волонтерів та активістів громадських організацій! З питаннями та пропозиціями звертайтеся до фахівців сектору з питань енергозабезпечення міського управління ЖКГ (вул. Коперника,1/209 тел. 525833).

Тернопіль житлово-комунальний

Вам також може сподобатися