Оперативники розшукали зловмисника, причетного до крадіжки велосипеда тернополянки

krazha-velosipeda_2Двоколісний транспортний засіб поліцейські вилучили у зловмисника та повернули потерпілій.

Повідомлення про злочин надійшло до співробітників Тернопільського районного управління поліції від 35-річної жительки обласного центру. У неї з під’їзду викрали велосипед. Невідомий перерізав трос, яким транспортний засіб був пристебнутий до перил.

У ході оперативних заходів співробітники карного розшуку встановили особу, причетну до крадіжки. Ним виявився неодноразово судимий за майнові злочини 36-річний тернополянин.

Як з’ясувалося, він мешкає неподалік від місця крадіжки. Зайшовши до під’їзду, помітив залишений без нагляду велосипед і вирішив забрати собі.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 5 років обмеження волі. Оперативники також перевіряють причетність тернополянина до вчинення інших кримінальних правопорушень.

Жителям області поліцейські зберігати велосипеди у квартирі, будинку чи в гаражі. Намагайтеся не залишати свої транспортні засоби без нагляду та використовуйте надійні велозамки.

Вам також може сподобатися