Сергій Надал зустрівся із Надзвичайним та Повноважним Послом Великої Британії в Україні Меліндою Сіммонс

1219 жовтня з робочим візитом Тернопіль відвідала делегація Сполученого Королівства Великої Британії та Надзвичайний і Повноважний Посол Великої Британії в Україні Мелінда Сіммонс. Мета візиту британських дипломатів – ознайомлення із нашим регіоном та налагодження співпраці з метою залучення інвестицій.

Міський голова Сергій Надал привітах почесних гостей у Тернополі, закликав до плідної співпраці та зазначив, що завдяки сприятливому бізнес-клімату і високому рівню інвестиційної привабливості, наше місто два роки поспіль потрапляє у п’ятірку найкращих міст для ведення бізнесу в Україні.

«Одним із пріоритетних напрямів нашої роботи є активна співпраця з міжнародними партнерами такими, як Європейський інвестиційний банк, Європейський банк реконструкції та розвитку, Світовий банк та інші фінансові донори, – зазначив Сергій Надал. – Для нас дуже важливим є той досвід, який мають сьогодні країни Європи, в тому числі британський досвід, зокрема, щодо ведення бізнесу, реалізації соціальних проєктів, розвитку електронної демократії та демократичного суспільства. Також ми дуже зацікавлені у розвитку бізнесу та залученні нових інвестицій на території нашого міста та краю. Тернопіль та місцева влада завжди максимально відкриті для цього та готові надати усю необхідну допомогу та підтримку. Дуже сподіваємось що після першого візиту матимемо продовження, а відтак – нових інвесторів з вашої країни».

В свою чергу, пані Мелінда Сіммонс подякувала за плідну зустріч і теплий прийом та відзначила, що пишається налагодженим партнерством між Україною та Великою Британією.

«Цей візит до Тернополя – наша перша можливість побувати за межами столиці і побачити, як реформи, які ми підтримуємо, реалізуються на місцях та впливають на життя людей у регіонах, зокрема, і у сферах інвестицій», – підсумувала пані Мелінда Сіммонс.

Вам також може сподобатися