Осіннє комісійне обстеження доріг —завершено

251520518_1537499866619044_6998073201944577115_nЗ метою визначення стану експлуатаційного утримання автомобільних доріг, вулиць та залізничних переїздів області після закінчення літнього сезону та підготовки їх до зимового періоду інспекторами відділу безпеки дорожнього руху управління патрульної поліції в Тернопільській області проведено осінній комісійний огляд.
У обстеженні брали участь представники служб автомобільних доріг, обласних державних адміністрацій, Укрзалізниці, комунальних організацій.
Під час огляду патрульні фіксували стан покриття проїзної частини (ямковість, деформації, колійність, просідання), узбіч, тротуарів, забезпечення видимості, технічних засобів організації руху, систем водовідведення.
Найчастіше виявляли:
✔️ямковість дорожнього покриття;
✔️напливи та інші деформації дорожнього покриття;
✔️невідповідність або відсутність дорожніх знаків.
Особливу увагу приділяли аварійно-небезпечним ділянкам доріг, місцям концентрації ДТП, функціонуванню ліній зовнішнього освітлення та перевірили готовність підрядних організацій до утримання доріг у зимовий період.
За результатами огляду інспектори видали 48 вимог та приписів на усунення виявлених недоліків. Також склали 33 адмінматеріали за порушення правил, норм та стандартів у сфері безпеки дорожнього руху. Робота з виявлення недоліків вулично-шляхової мережі триватиме й надалі.

Вам також може сподобатися