У магазині в Козовій виявили понад 75 літрів підробленого алкоголю

58Правоохоронці області продовжують превентивну роботу з метою припинення незаконного виготовлення та реалізації фальсифікованих слабоалкогольних, алкогольних виробів і тютюнової продукції.

Під час відпрацювання Тернопільського району працівники мобільної групи, до складу якої ввійшли дільничні офіцери поліції, працівники податкової служби та управління стратегічних розслідувань області задокументували правопорушення. В одній із крамниць міста Козова, правоохоронці виявили 78 літрів алкогольної продукції без марок акцизного податку. Зокрема вилучили 34 літри лікеро-горілчаної продукції та понад 40 пляшок горілки з підробленими марками акцизного податку.

На власницю торгового закладу працівники поліції склали адміністративні протоколи за ч. 1 ст.156 (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами ) та ч.1 ст. 164 (порушення порядку провадження господарської діяльності) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Загалом від початку відпрацювань поліцейські задокументували майже 40 фактів правопорушень. Подібні рейди триватимуть на території області й надалі.

Вам також може сподобатися