Сергій Надал зустрівся з представниками Антимонопольного комітету України

zustrich-sergiya-nadala-z-golovoyu-antimonopolnogo-komitetu-ternopil-20218-9 листопада з робочим візитом у Тернополі перебувають представники Антипомольного комітету України на чолі з керівницею АМКУ Ольгою Піщанською та експертами проєкту ЄС «Підтримка Антимонопольного комітету України у впровадженні правил державної допомоги».

В рамках візиту з представниками АМКУ зустрівся міський голова Сергій Надал і подякував за конструктивну співпрацю та оперативне надання консультаційної допомоги, погоджень і корисних порад.

«Хочу наголосити на важливості ролі Антимонопольного комітету не просто як контролюючого органу, а органу, який здійснює контроль за дотриманням всіма учасниками ринку правил та вимог. Це надзвичайно важливо сьогодні. Після змін у законодавстві місцеве самоврядування все частіше працює з комітетом, оскільки навіть фінансування наших комунальних підприємств потребує вашого погодження, – зазначив Сергій Надал. – Дякуємо вам за достатньо оперативне реагування. Завдяки вашим фахівцям не потрібно довго чекати, незважаючи, що терміни законодавства доволі великі. Здебільшого ми вчасно отримуємо необхідні погодження, консультації, поради. Також хочу подякувати за добру конструктивну співпрацю з представниками АМКУ на території міста та області. Зважаючи на ваш візит у Тернопіль, сподіваємось на ще більш плідну співпрацю».

Під час робочої зустрічі Голова Антимонопольного комітету Ольга Піщанська відзначила позитивні зрушення в інвестиційному кліматі Тернополя та детально розповіла про роль АМКУ у процесі надання коштів відповідно до державних та місцевих програм з підтримки суб’єктів господарювання.

«Впродовж року на Тернопільщині спостерігається зростання рівня інвестицій. Це хороший показник і ми можемо його покращити, у тому числі завдяки роботі регіонального відділення. Наші структурні підрозділи проводять консультаційну роботу щодо залучення коштів державних програм в економіку та місцевий бізнес. Натомість держава отримає економічний ефект у вигляді збільшення податкових надходжень», – відзначила Ольга Піщанська.

Вам також може сподобатися