Сергій Надал зустрівся з першим заступником голови Всеукраїнського Союзу Церков ЄХБ Ігорем Бандурою

259110710-580151463063426-5093799055189358629-n22 листопада з робочим візитом у Тернополі перебував перший заступник голови Всеукраїнського Союзу Церков євангельських християн-баптистів (ВСЦ ЄХБ) Ігор Бандура.

Під час візиту Ігор Бандура зустрівся та поспілкувався з міським головою Тернополя Сергієм Надалом. В ході зустрічі сторони обговорили спільні проєкти та їх реалізацію задля розвитку духовенства у нашій громаді.

«Нам надзвичайно приємно, що сьогодні у Тернополі кожен може розвивати свою духовність і укріплювати віру в різних течіях християнства. Адже ми живемо в непрості часи пандемії і саме віра допомагає нам об’єднатися і не зламатися у нездужанні. Місто наше по-особливому Благословенний край, адже знаходиться між величними святинями – Зарваницьким духовним центром та Почаївською Лаврою, – зазначив під час зустрічі міський голова Сергій Надал. – Дякую вам за вашу невтомну працю. Лише об’єднавшись реалізацією спільних планів та проєктів, допомогою одне одному, зможемо надалі будувати високодуховне та високоморальне суспільство».

Нагадаємо, за ініціативи міського голови Сергія Надала у 2020 році в Тернополі відбувся перший Молодіжний Молитовний сніданок, який об’єднав священнослужителів різних конфесій, представників релігійних організацій, керівництво області, місцевих депутатів, громадських та культурних діячів, освітян і науковців, лідерів молодіжного середовища та предствників соціально-відповідального бізнесу.

Довідка. Всеукраїнський союз церков євангельських християн-баптистів (ВСЦ ЄХБ) — національна міжцерковна структура, що об’єднує більшість церков євангельських християн-баптистів України та української діаспори. Один з найчисельніших баптистських союзів Європи (близько 120000 членів, 2800 церков і груп). ВСЦ ЄХБ є членом Всеукраїнської ради церков та релігійних організацій, Наради представників християнських церков України, Ради євангельських протестантських церков України. Всеукраїнський союз церков євангельських християн-баптистів (ВСЦ ЄХБ) має 25 військових капеланів. Капеланську роботу виконують пастори або диякони, які постійно їздять на ротацію.

Вам також може сподобатися