Тернопільські поліцейські піймали крадія велосипеда

krazha-velosipeda_2Про крадіжку велосипеда у Тернопільське районне управління поліції повідомила місцева жителька. Жінка заявила, що з під’їзду її будинку невідомі викрали двоколісник. Транспорт зберігався на сходах, проте зранку вона виявила лише перерізаний трос. Збитки заявниця оцінила у 4 тисячі гривень.

У ході проведених слідчо-оперативних заходів правоохоронці встановили, що до злочину причетний 36-річний мешканець обласного центру. Чоловік вже неодноразово судимий за крадіжки, в тому числі і за незаконне привласнення двоколісного транспорту. Чужий велик він ще не встиг продати, його поліцейські вилучили.

За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження. Зловмисник вкотре понесе покарання за скоєне.

Працівники поліції нагадують: ніколи не залишайте свій велосипед без нагляду. Лише в ніч з 22 на 23 листопада, зі сходових кліток зникли два двоколісних транспортних засобів – дитячий та дорослий.

Наголошуємо: під’їзд сушарня та навіть підвал з загальним доступом не є надійним місцем зберігання. Викрасти його легко, а повернути велосипед вдається не завжди, його швидко перепродують, а документів часто власники не мають жодних.

Ваше власне помешкання, гараж під охорону наразі залишаються найбільш надійними місцями зберігання.

Вам також може сподобатися