У четвер, 25 листопада, на Театральному майдані Тернополя пройде інформаційно-просвітницька акція «Розірви коло»

IMG-3437982731b069c68083fb284789c31f-VНа підтримку Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» 25 листопада у Тернополі на Театральному майдані відбудеться просвітницька акція «Розірви коло». Триватиме захід з 12:00 до 15:00 год.

Така акція одночасно проходитиме в 30-ти містах України, які входять в проєкт UNFPA «Міста і громади вільні від домашнього насильства».

В рамках події кожен охочий зможе залишити на спеціальному банері своє послання-особистий маніфест, проти домашнього насильства або побажання постраждалим.

Серед учасників будуть розігруватись подарунки, зокрема, перші учасники/-ці отримають гарантовані подарунки та можливість взяти участь у розіграші 16-ти подарункових наборів від кампанії «Розірви коло».

Захід організовується управлінням сім’ї, молодіжної політики та захисту дітей спільно з UNFPA, Фондом ООН в галузі народонаселення, міським центром соціальних служб, представниками органів Національної поліції, патрульної поліції та місцевими громадськими організаціями.

Також, в рамках акції «16 днів проти насильства», 29 листопада у кінотеатрі «Злата» (вул. І. Франка, 8) пройде світова прем’єра документального фільму «Розірви коло» про шлях постраждалих від домашнього насильства.

Початок о 13:00 год.

У стрічці розповідається історія двох жінок різного віку, кожна з яких змінює своє життя, виходячи з кола насильства.

Авторкою ідеї фільму є почесна амбасадорка UNFPA Україна- Маша Єфросініна.

Фільм знято за підтримки Представництва Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні (UNFPA) у межах реалізації проєкту EMBRACE з протидії та запобігання гендерно зумовленому насильству за підтримки уряду Великої Британії.

Звертаємо увагу! Відвідати кіносеанс можна за умови наявності сертифікату про вакцинацію, або негативного тесту на COVID-19, дійсного впродовж 72 годин.

Вам також може сподобатися