У Тернополі стартувала онлайн-виставка творчих робіт «Повір у себе. Прекрасне в твоїх руках»

262602615-892457721661845-2436667318971663922-n03 грудня Україна разом із світовою спільнотою відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю.

Щороку з цієї нагоди у Тернополі проводять виставку унікальних творчих робіт «Повір у себе. Прекрасне в твоїх руках». Цьогоріч через діючі карантинні обмеження виставка пройде в онлайн форматі.

Для участі в онлайн-виставці фото своїх робіт учасники можуть надсилати ще сьогодні, 30 листопада, через приватні повідомлення на офіційну сторінку Тернопільського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у соціальній мережі Фейсбук, або принести їх безпосередньо у міський центр соціальних служб (вул. Медова, 3).

Власні вміння та таланти учасники можуть продемонструвати у малюнках, виробах з бісеру, вишивці, декоративних виробах тощо.

Учасникам необхідно обов’язково вказати прізвище, ім’я, вік виконавця, назву роботи та контактний телефон одного із батьків дитини.

В онлайн-виставці, яка триватиме до 3 грудня, будуть брати участь усі отримані дитячі роботи, які оприлюднюватимуться на Фейсбук-сторінці Соціальної Служби (Тернопільський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді).

Наразі свої роботи на виставку уже передали як вихованці громадських організацій, так і самостійні учасники. Серед юних митців були і ті, хто показав процес створення своєї творчої роботи.

Усі учасники онлайн-виставки отримають приємні подарунки.

Детальніша інформація за тел.: 098 174 77 41.

Вам також може сподобатися