За розкриття резонансних злочинів четверо поліцейських Тернопільщини отримали подяки від голови Нацполіції

vidz04102Відзнаки поліцейським під час робочої наради у п’ятницю, 10 грудня, вручив начальник Головного управління Нацполіції області Олександр Богомол.

За сумлінне ставлення до службових обов’язків подяки від імені голови Національної поліції України Ігоря Клименка отримали заступник начальника відділу розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління ГУНП в області Святослав Маракін, старша слідча в особливо важливих справах слідчого управління ГУНП Катерина Колеснік, старший оперуповноважений в особливо важливих справах управління карного розшуку ГУНП Ігор Слободян та оперуповноважений Тернопільського районного управління поліції Віталій Миколишин.

Відзнаки правоохоронці отримали за проведення професійних оперативно-розшукових заходів та слідчих дій, які допомогли поліцейським затримати зловмисників, причетних до серії майнових злочинів. Йдеться про викриття групи осіб, які підливали людям у напої медпрепарати, грабували і оформлювали на них кредити.

Вітаючи підлеглих, Олександр Богомол побажав їм подальших успіхів у боротьбі зі злочинністю, невичерпної енергії, професійної майстерності та кар‘єрного зростання.

Також під час робочої наради правоохоронці провели на пенсію свою колегу – старшу інспекторку управління кадрового забезпечення ГУНП в області Наталію Пивовар. Генерал поліції подякував їй за високий професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток поліцейської служби та зразкове виконання посадових обов’язків впродовж багатьох років.

Вам також може сподобатися