Правоохоронці викрили телефонних злодіїв

t_1_telefonВпродовж доби працівники поліції задокументували три факти крадіжки мобільних телефонів. Зловмисники діяли по-різну, однак об’єктом злочину обирали аналогічне майно.

Дві події трапилися в обласному центрі. Один з підозрюваних – раніше судимий тернополянин. На одному із мікрорайонів міста він привласнив чужий мобільник . Чоловік зайшов в магазин, скористався моментом та поцупив з прилавку техніку продавчині.

Він рук крадійки потерпіла й 18-річна дівчина. В вбиральні торгового центру, дівчина залишила сумку без нагляду. За лічені хвилини зловмисниця 2005 року народження обнишпорила сумку та викрала дороговартісний мобільний телефон.

Натомість, в Борщівському районі, власник будинку сам впустив до помешкання крадійку. За словами чоловіка, в нього гостювала знайома 1977 року народження. Коли ж жінка покинула будинок, то він виявив відсутність майна. Здогадки заявника вдалося підтвердити й правоохоронцям.

Підозрювані у скоєних злочинах зізналися. Речові докази працівники поліції вилучили.

Відомості про події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Вам також може сподобатися