Цієї ночі 23 одиниці снігоочисної техніки працювало у Тернополі та населених пунктах громади

utrimannya-mista-24-sichnya-2022У зв’язку із значним зниженням нічних температур, поривами вітру та  інтенсивними опадами у вигляді снігу, цими вихідними, у ніч з 23 на 24 січня з метою належного утримання міста та попередження утворення ожеледиці на дорогах у Тернопільській громаді працювала снігоочисна техніка.

До прибирання вулиць міста та населених пунктів громади були залучені 23 одиниці снігоочисної техніки. Здійснювалося механізоване посипання проїжджих частин і тротуарів, підмітання  пішохідних ділянок від снігу, а також посипання протиожеледною сумішшю.

Механізоване очищення та посипання ділянок з ухилами у центральній частині міста,  мікрорайоні Новий Світ, на масивах «Східний» і «Сонячний», в Промисловому районі, Старому Парку, «Канаді», Березовиці, Кутківцях, Пронятині,  а також на Об’їзній дорозі Тернополя та у селах міської територіальної громади здійснювало дев’ять  одиниць спецтранспорту підрядної організації ТзОВ «Техно-Буд-Центр».

Ще 10 одиниць снігоочисної техніки проводили у різних мікрорайонах міста механізоване підмітання тротуарів.

У мікрорайоні «Дружба» працювало, цієї ночі, чотири одиниці  спецтехінки ТМШРБ «Міськшляхрембуд». Зокрема, проведено механізоване посипання та підмітання тротуарів і доріг.

Роботи з очищення і посипання протиожеледними матеріалами дворів та міжквартальних проїздів у місті забезпечують управителі багатоквартирних будинків.

Дізнатися, хто відповідальний за ту чи іншу територію можна на Інтерактивній карті відповідальності.

Звертаємося до тернополян з проханням не паркувати приватний транспорт на узбіччях доріг. Адже автомобілі, які заважатимуть роботі снігоочисної техніки, можуть бути евакуйовані на штраф-майданчик інспекторами з паркування.

Інформацію (з доданим фото) щодо неналежного прибирання дворів, міжквартальних проїздів мешканці Тернополя можуть надсилати на Viber муніципальної інспекції за номером +38 073 015 14 81, а при виявленні небезпечних ділянок дороги або тротуару, які не прибрані від снігу чи ожеледиці, повідомляти можна на «Гарячу лінію» мерії: +38067 009 1540.

Вам також може сподобатися