Близько 400 творчих робіт надійшло від мешканців громади на конкурс малюнків «Зимовий Тернопіль-2022»

konkurs-zimoviy-ternopil-2022Цими днями у місті наближається до завершення ІІ міський конкурс малюнків «Зимовий Тернопіль-2022».

Від юних аматорів та досвідчених художників, які навчаються у закладах дошкільної, загальної середньої, позашкільної, професійно-технічної, вищої освіти, надійшло близько 400 творчих робіт.

Як повідомляє начальниця управління освіти і науки Ольга Похиляк, для участі у конкурсі необхідно було зобразити неповторну красу зимового Тернополя на мистецьких полотнах у різних техніках та оформити роботу відповідно до встановлених вимог.

Журі, до складу якого увійшли представники управління освіти і науки, Тернопільського комунального методичного центру науково-освітніх інновацій та моніторингу (ТКМЦНОІМ), ГО «Євген Удін і Компанія», депутати Тернопільської міської ради та педагоги, відзначило креативне мистецьке бачення, оригінальність творчого задуму, індивідуальний авторський стиль, високий художній рівень мистецьких робіт.

Переможців буде визначено в різних вікових категоріях та у різних номінаціях. Про результати нагородження буде повідомлено додатково.

Нагадаємо, міський конкурс малюнків «Зимовий Тернопіль» проводиться у місті другий рік поспіль з метою залучення дітей до занять художньою творчістю, розвитку творчого потенціалу молодого покоління, виявлення та підтримки талановитих дітей, які у своїх роботах демонструють неповторну красу та велич історичних об’єктів Тернополя та сприяють підвищенню іміджу міста.

Організатори конкурсу: тернопільські митці, працівники управління освіти і науки Тернопільської міської ради та Тернопільського комунального методичного центру науково-освітніх інновацій та моніторингу.

Вам також може сподобатися