Тернополянин очолив апарат у Кабміні

lubkovТернополянин, один із координаторів асоціації випускників кращих іноземних університетів світу ЮрійЛубкович очолив апарат Урядового уповноваженого в Секретаріаті Кабінету Міністрів України.

Основними повноваженнями Урядового уповноваженого є забезпечення взаємодії Кабінету Міністрів України з органами виконавчої влади та інститутами громадянського суспільства з метою активізації євро інтеграційного процесу України, забезпечення захисту прав національних меншин і корінних народів, збереження міжнаціональної єдності та злагоди в українському суспільстві.

Юрій Лубкович навчався в Тернопільському національному економічному університеті, університеті Британської Колумбії в Канаді. Проходив стажування в Парламенті Канади, працював в Посольстві України в Канаді, комітеті з питань європейської інтеграції Верховної Ради України, донедавна був наймолодшим керівником обласного управління в Тернопільській ОДА. Зараз – один із координаторів потужної асоціації випускників кращих університетів світу, ініціативи «Професійний Уряд».

Джерело: Номер один

Вам також може сподобатися