На освітян-корупціонерів можна поскаржитись на “гарячу лінію”

stacks_image_47642У департаменті освіти і науки Тернопільської облдержадміністрації діятиме «гаряча телефонна лінія» (0352) 52-21-85.

«Для оперативного розвязання проблем, що стосуються галузі освіти, порушень прав особистості, проблем корупції та отримання психологічної допомоги звертатися за «гарячим номером» можуть педагоги, учні, батьки та мешканці області, – наголосив директор департаменту освіти і науки Тернопільської облдержадміністрації Любомир Крупа. – До 1 вересня цього року «гарячі телефонні лінії» мають бути створені в усіх органах управління освітою та навчальних закладах області.  Вони допоможуть моніторити ситуацію в освітній галузі, а знання проблем сприятиме ефективнішому їх розв’язанню».

«Гаряча лінія» – один із механізмів боротьби з корупцією, – зауважила заступник голови Тернопільської облдержадміністрації Наталка Михно. –  Безумовно, телефонний дзвінок не може стати причиною притягнення до відповідальності, однак посилить увагу як адміністрації, так і правоохоронців до тієї чи іншої особи».

Вам також може сподобатися