У тернопільських квартирах взимку буде +14?

1382012654_teploІз 22 вересня гарячу воду не будуть подавати у квартири. Крім того, знизять температуру подачі тепла. Такі страхітливі розрахунки з приводу економії газу наводить тернополянам Сергій Надал.

–  У вересні цього року, за затвердженими облдержадміністрацією об’ємами газу, гаряча вода в домівки тернополян має подаватись двічі на тиждень – тривалістю 6-10 годин, а з 22 вересня до кінця опалювального сезону – повністю перестати подаватись городянам, – бідкається Сергій Надал. – Крім того, розрахункові дані щодо температури в помешканнях тернополян є такими: у вересні +18 з надією на теплий місяць, у листопаді +15, у грудні +14. Звісно, ми не можемо такого допустити.

Ця ситуація, за словами очільника міста, загрожує виникненню величезної соціальної напруженості в Тернополі. Відтак мер звернувся у листі до до голови Тернопільської обласної ради Хомінця В.П., голови Тернопільської обласної державної адміністрації Сиротюка О.М., Прем’єр-міністра України Яценюка А.П., Віце-прем’єр-міністра – міністра мінрегіонбуду Гройсмана В.Б., щоб вплинули на ситуацію.

Більше – у нашому відео.

До речі, буквально тиждень тому начальник КП “Тернопільміськтеплокомуненерго” Андрій Чумак коментував нам, що графік подачі гарячої води у Тернополі може змінюватися щомісяця.

Що змінилося у розрахунках тепер, поки невідомо. Начальник тепломереж – у відпустці. Його мобільний, як і телефон ще одного заступника, не відповідає. Головний інженер – теж у відпустці. А з працівником установи, який може прокоментувати ситуацію, станом на 17.37 год. зв’язатися не вдалось – його робочий телефон не відповідав…

Джерело: 20 хвилин

Вам також може сподобатися