Безпечність злодієві на руку

1336126767_dsc00712У тому, що ціна безпечності буває інколи високою, на власному досвіді переконалася тернополянка. Жінку, яка працює в кафе,  обікрали на робочому місці. Про крадіжку вона повідомила співробітників Тернопільського міськвідділу міліції.

Потерпіла розповіла правоохоронцям, що залишила телефон на деякий час біля стійки бару, а коли повернулася його уже слід простиг.

Міліціонери розшукали крадія. Ним виявився 48-річний житель Тернопільського району. Як з’ясувалося, на рахунку чоловіка близько десятка судимостей за майнові злочини.

Правоохоронці встановили, що зловмисник не лише поцупив мобільний телефон у працівниці кафе, а й скоїв крадіжку грошей з  магазину.

Зі слів підозрюваного, вчиняти обидва злочини він не планував. Зайшовши до кафе,  помітив, що в залі нікого немає, крутився біля барної стійки,  де був мобільний телефон. Перед спокусою заволодіти чужим засобом зв’язку не встояв. Непомітно поклав його у кишеню та вийшов. Так само скоїв крадіжку грошей з магазину. Скористався відсутністю продавчині і витягнув з-під прилавку коробку з грошима.  До рук втрапило понад 600 гривень. Чужі гроші швидко витратив на власні  потреби, а мобільний телефон правоохоронці у нього вилучили.

Відкрито кримінальне провадження. Правоохоронці інкримінують підозрюваному частину 2 статті 185 ККУ (крадіжка, вчинена повторно). Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Вам також може сподобатися