Олег Сиротюк розповів про досягнення на посаді голови Тернопільської ОДА

thumb_47802_news_mОлег Сиротюк продовжить свою роботу в політичному та громадського-політичному середовищі області. Про це він повідомив сьогодні, 21 листопада, звітуючи про свою діяльність на посаді голови Тернопільської ОДА. Колишній очільник області не назвав, де саме працюватиме надалі, сказав лише, що незабаром про це усі дізнаються.

– Я був і залишаюся членом Всеукраїнського об’єднання “Свобода”, – зазначив Олег Сиротюк. – Відповідно свою роботу продовжу з Всеукраїнським об’єднанням “Свобода”. Нашій організації 23 роки і лише два з них ми працювали у парламенті. Тому для ВО “Свобода” не є проблемою діяти поза парламентом і, я думаю, ми зможемо це ефективно робити.

Олег Сиротюк також розповів про досягнення на посаді голови Тернопільської ОДА.
– Є ряд цифрових показників, за якими ми ідемо першими серед регіонів, – зазначив пан Сиротюк. – Зокрема, ми займаємо перше місце за темпами розвитку промислового виробництва. Але питання не в показниках. Головне наше досягнення в тому, що ми змінили суть і принципи роботи. Головні наші акценти робилися на боротьбі з корупцією, прозорості у роботі та змінах у підходах в організації роботи. Ми оптимізували структуру роботи обласної адміністрації. Зокрема управління зовнішніх зносин об’єднали з управлінням економіки, а туризм додали в департамент інфраструктури. Також ми навели порядок у дорожній галузі.

Олег Сиротюк стверджує, що цього року вдалося відремонтувати у 3,2 більше доріг, ніж минулого року, хоча коштів отримали менше, ніж торік.
– Ми треті по Україні за обсягами виконаних дорожніх робіт, – зазначає пан Сиротюк. – Хоча по обсягах фінансування треті знизу. Є багато незадоволених керівників громад, які цього року не отримали коштів на ремонт 100 чи 200 метрів доріг на території їхній громад. Але ми цього року вперше змінили підхід до ремонту доріг і щоб не розпилювати кошти, зосередилися на магістральних шляхах. Завдяки цьому нам вдалося відремонтувати дороги на Львів, Кременець, Чернівці, зробили об’їзну біля Мишкович. Звичайно, що дороги не ідеальні, але все таки вдалося поправити їхній стан. А то доходило до того, що великі логістичні компанії виключали Тернопільщину зі своїх маршрутів. Казали, що краще об’їхати довшою дорогою, ніж трястися по наших ямах.
Джерело: 20 хвилин
Олег Сиротюк повідомив, що до призначення президентом нового голови Тернопільської області функції очільника краю виконує перший заступник голови ОДА Іван Крисак.
– Я не заздрю тому, хто буде наступним головою ОДА, – каже Олег Сиротюк. – Хочу, щоб тільки швидше відбулося призначення. Оскільки зараз в області нема начальника міліції, начальника СБУ і голови ОДА.
Олег Сиротюк на посаду голови Тернопільської ОДА був призначений 2 березня цього року.
Після непотрапляння ВО “Свобода” у новий склад парламенту він подав у відставку з цієї посади. 18 листопада президент Петро Порошенка видав указ про звільнення Олега Сиротюка з посади голови Тернопільської ОДА.

Вам також може сподобатися