У ДТП травмовано двоє дітей

1359239309_dtp П’ятеро людей отримали травми у аваріях на Тернопільщині за вихідні 13-14 грудня. За ці дні сталося чотири аварії з потерпілими, загиблих, на щастя, немає.

– 13 грудня близько 1.00 водій Volkswagen Caddy скоїв наїзд на пішохода, який перебував поза межами пішохідного переходу, – розповідає інспектор сектору профілактичної роботи обласної ДАІ Микола Ігнатченко. – 72-річний чоловік із травмами потрапив до міської лікарні швидкої допомоги.
Ще одна аварія цього дня сталася в 11.30 на об’їзній Тернополя поблизу “Білого замку”, продовжує інспектор.

– Водій “ВАЗ-2107” виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з Hyundai, – каже він. – Двоє пасажирів іномарки – чотирирічний хлопчик та 11-річна дівчинка потрапили в обласну дитячу лікарню.

Ще дві аварії сталися у неділю, 14 грудня. Близько 12.00 на перехресті вул.  Об’їзна та дороги Броди-Тернопіль поблизу с. Біла водій BMW, житель Київської області, не надав переваги в русі автомобілю Audi А-4. Внаслідок аварії водій Audi звернувся в обласну лікарню за допомогою, його не госпіталізовували. 14 грудня о 3.30 аварія сталася у Кременці. Водій Scoda Octavia збив пішохода. 18-річний юнак потрапив у травматологічне відділення Кременецької райлікарні.

Вам також може сподобатися