«95 квартал» у Тернополі: дісталося всім!

kvartal1Повний зал глядачів зібрав колектив студії «95 квартал» у Тернополі. 14 грудня у рамках туру містами України актори та гумористи дали концерт у «файному місті». У Тернопіль колектив приїхав у повному складі, в тому числі й представники авторського цеху. Попри те, що вартість квитка на шоу коливалася від 250 до 800 грн., їх розкупили ще задовго до концерту.

У Тернополі «кварталівці» не вперше, однак цього разу, як зазначив керівник студії Володимир Зеленський, концерт пройшов «по-новому». Мовляв, так сказав робити Президент України, тож студія вирішила почати з себе і привезли досі не розтиражовані на телеканалах гумористичні сцени. Жартували традиційно над актуальними темами: новорічні свята, політика, сімейний побут, робота ДАІ, курс валют та інше.  Варто зазначити, що зі всіх зірок такої величини «кварталівці» – одні з небагатьох, хто розпочав концерт фактично без запізнення. А пунктуальність – це, між іншим, риса королів й ознака поваги до свого глядача.

До речі, про королів. Саме з них коміки розпочали вечір. Новий рік – 30 років тому в домі теперішнього Президента Росії Володимира Путіна. На «Блакитному вогнику» в нього тільки звільнений із в’язниці  Віктор Янукович, молода та перспективна Юлія Тимошенко, сонний Дмитро Медведєв, «піонер» Олег Ляшко ну і цілеспрямований спортсмен Віталій Кличко. Янукович у ванній Путіна побачив злодія, але потім опам’ятався, що це дзеркало, Ляшко відмовився від приборів за столом, бо в нього свої вила. Мініатюра вийшла не тільки смішною, а й реалістичною. Це був чудовий старт вечора: і весело, і святково.

Далі пішло все за планом. Рубрики: «Новини кварталу», «Дитячий світ», «Гості кварталу» тощо.

«Розворушив» глядачів і один з авторів студії Валерій Житков, відомий як «тамбовський вовк». «Він знавець високого гумору, тому що розповідає його з висоти 198 см», – пожартував однин із «кварталівців». Загалом, що цікаво, імпровізовані акторами жарти були не менш вдалими, ніж ті, що прописані у сценарії. Валерій Житков описав роботу акторів у виставі «Червона шапочка». Причому грати театралам довелося у неопаленому приміщенні. Так, наприклад, одні актори зігрівалися спиртним, інші одягали костюми колег по цеху поверх своїх, а під кінець монологу усіх вразила головна героїня, яка, аби зігрітись, постійно закривала кришку гробу. Ситуація, звичайно, анекдотична, але з подібним довелося зіткнутись і «кварталівцям». Приміщення ПК «Березіль» було не надто обігріте, тому, очевидно, колектив у перерві між сценами також потирав руки.

«Квартал» був би не «Кварталом», якби не перепало нині діючій владі. Посміялися автори над першим засіданням Верховної Ради. Мовляв, у ході переклички депутатів з’ясувалося багато цікавого. Кількість скликань гумористи пропонують вирахувати за кількістю підборідь старожила парламенту Юхима Звягільського.  Оцінивши депутаток у Раді, спікер просить народних обранців не приходити на засідання з ескортом. Запитавши одну з жінок, як вона потрапила у ВР, депутатка відповіла, що це подарунок на день народження. Посміялися і з нефахівця козака Гаврилюка, який буде пасти корову у Верховній Раді. Остання пройшла до Верховної Ради за списками Радикальної партії Ляшка. Мовляв, коли Гаврилюк буде доглядати корову, і йому буде цікаво, і у Раді безпечніше. Не залишилися поза увагою і комбати-депутати.

Блискавичною виявилась мініатюра Володимира Зеленського «аля» привітання Петра Порошенка українців  з Новим роком. У ньому гарант Конституції пообіцяв повернути у наступному році Україні Крим. «Чесно кажучи, як людина, я в це мало вірю, але як Президент, я маю вселяти у Вас надію, дбати про добробут і всяке бла-бла-бла», – заявив актор. Є надія, що у наступному році стабілізується і українська гривня. Тоді всі заживуть щасливо з курсом 35 грн. за американський долар. Найпроникливішими були заключні слова звернення Президента: «Володимире Путіне, на тому світі не ущемляють російськомовних громадян, тому перестаньте відправляти туди своїх солдатів».

Глядачі кілька разів стоячи аплодували акторам, на що В.Зеленський сказав: «Не розумію,  ви нас так поважаєте чи проводжаєте, адже ми маємо вам ще що сказати».  Завершився виступ  студії із представлення всіх учасників. У тому числі і танцювального колективу. Виявилось, що одна із танцівниць родом з Тернополя. Посміялися «кварталівці» і над собою. Мовляв, хореографа вони змінюють часто, тому що усі вони люблять танцювати над оркестровою ямою. А поряд з габаритним «Юзиком» Зеленський стає навмисне – для контрасту. Про це він наголосив тим, хто сидить на балконі і думає, що поряд Юрієм Корявченковим не «Зелений», а пакет. А завершився виступ «кварталівців» як завжди оптимістично: «Ми всіх переможемо! Слава Україні!»

Жарти від студії «95 квартал»

Під час морської екскурсії в Єгипті капітан корабля вистрибнув за борт, бо вважав, що у нього більше шансів вижити з акулами, ніж з туристами із Росії.

На відпочинку легко визначити, з ким приїхав чоловік. Якщо роздряпана спина, то приїхав один. Якщо роздряпана спина і на обличчі синець, значить, приїхав з дружиною.

Палаюча путівка цього літа. Тур по степах Херсонщини. Відвідування заповідних зон. Спілкування з заповідними зеками.

Турецьких барменів завжди цікавило питання, чому після 300 грамів віскі наші туристи запитують у них: «А ти мене поважаєш?», а після 400 грамів роблять те, після чого бармен їх точно поважати не буде.

Тематичний тур «Бандитські 90-ті». Єнакієве – Горлівка – Сєверодонецьк. Ночівлі у посадках. Відвідування кар’єрів. Примусовий дайвінг.

Після цієї весни на пляжі легко можна відрізнити дітей киян. Звичайні діти на пляжі копають ямки, київські – ямки закопують і вирівнюють.

Тільки в готелях Бердянська з дітьми працює аніматор дядько Валера … Котрий весь відпочинок веселить їх завдяки особливим можливостям свого шлунково-кишкового тракту.

Джерело: Номер один

Вам також може сподобатися