Мобілізованим з Тернопільщини найбільше необхідна форма та берци

20140819-0004 Мобілізованим та добровольцям, які їдуть у зону АТО, найбільше необхідна форма та берци. Також дуже невистачає бронижилетів. кажуть волонтери Логістичного центру допомоги бійцям АТО.

– Ми стараємось бути в курсі усіх потреб бійців, – каже волонтер Логістичного центру допомоги бійцям АТО Христина Феціца. – Найбільшою потребою і надалі залишаєтсья форма і берци. Мобілізованих хлопців, які йдуть воювати, ми намагаємось забезпечувати кариматами, спальними мішками і гумовими чоботами з утеплювачами. Якщо є можливість, то ще забезпечуємо рукавичками, теплою білизною та іншими речима, які їм необхідні.
За словами волонтерів, у батальйонах хлопцям повинні давати теплу білизну, українську чи канадську форму, берци та “котілочок” для зберігання їжі та інших потреб.
– Дуже велика проблема з бронижилетами, – продовжує волонтер. – Закупити їх у необхідній кількості – немає де. Кажуть, що бронижилетами бійців повинні забезпечити Збройні сили України, коли вони вже йдуть на поля бою. Проте є така мова, що ніхто бійців цим не забезпечує.

Джерело: 20 хвилин

Вам також може сподобатися