Тернопільщина виконала план мобілізації на 59%

f5fbff22b9d3c08e45a7777ffc5a99de_XLБережанський район виконав план мобілізації на 43%, Гусятинський – на 52%. Про це під час наради, яку 26 березня провів виконувач обов’язків голови Тернопільської обласної державної адміністрації Іван Крисак, повідомив військовий комісар Тернопільського обласного військового комісаріату полковник Володимир Катинський. Участь у нараді також взяли керівники структурних підрозіділів ОДА.

Як констатував Володимир Катинський, Збаразький та Лановецький райони забезпечили план на 90%, Зборівський, Козівський – на 66%, Підволочиський –на 69%, Теребовлянський – на 65%, Чортківський – 48%, Кременецький і Шумський – 86%, Борщівський – 65%.
«Найнижчі показники по виконанню мобілізації у Бучацькому та Монастириському районах, всього 24%», – констатував військовий комісар.

За результатами наради Іван Крисак дав доручення керівникам структурних підрозділів, відповідальних за мобілізацію у кожному з районів, ознайомитися з її ходом та вжити усіх необхідних заходів для покращення показників.

«До завершення другого етапу четвертої черги часткової мобілізації залишаються лічені дні, поки що Тернопільщина виконала план на 59%, – зазначив Іван Крисак. – Ми повинні докласти максимум зусиль, щоб підвищити цей показник».

Вам також може сподобатися