Катерина Іванчук з Тернополя розповіла про закулісся шоу «Голос країни»

IpfKHM1Rac8Катерина Іванчук, конкурсантка телевізійного шоу “Голос країни”. Виступ дівчини вразив не лише суворих суддів проекту, а й звичайних українців. На проекті дівчина заспівала пісню Святослава Вакарчука “Не питай”. завдяки оригінальному виконанню Катерина потрапила у команду Тіни Кароль, проте сам Вакарчук зауважив, що він не повернувся тому, “бо зробив дурницю”.

Катерина Іванчук родом із села Лошнів, що на Тернопільщині. Проте вже вісім років живе у Тернополі, закінчила школу №2, навчається в Тернопільському національному педагогічному університеті ім.В.Гнатюка. Про враження від шоу “Голос країни” дівчина розповіла кореспонденту “Тернопільської Липи”.

– Як ви зрозуміли, що хочете співати і ваше місце на сцені?

Іноді мені здається,що співаю я ще з народження. Мій тато стверджує, що коли я народилась, він чув мій голос за декілька десятків метрів від пологового будинку. І мої рідні вирішили,що напевне ця дівчинка буде співати. Це було хобі, яке переросло у професію. Я навчаюсь на музичному факультеті у Тернопільському педагогічному університеті. Цього року закінчую. Ще дуже вдячна своєму викладачу з вокалу Юрію Крохіну, він багато чого мене навчив.

– Розкажіть, як у Вас виникла ідея піти на кастинг шоу «Голос країни»? Це була Ваша ідея чи Вас хтось підштовхнув?
Про те, що я збиралась на проект, знала лише сім’я. Друзі дізнались про це після того, як у ефір вийшла програма з виступом. Піти на проект мене спонукали власні амбіції. Проект проходить на дуже високому рівні, всі тренери – справжні музичні професіонали. Особливо мене вразив Потап. Але по духу, стилю виконання Тіна Кароль, звісно підходить мені найбільше. Настанови від Тіни я почала отримувати ще за лаштунками. Вона – дійсно професіонал і я дослухаюсь до її порад, мені є чого у неї повчитись.
– Як Ви готувалися до конкурсного виступу?
До проекту готувалась більше півроку. У виборі пісні прислухалась до серця і обрала пісню “Не питай”, яку виконує один із тренерів “Голосу країни”.
– Які були відчуття перед виступом, хвилювалися?
Перед виходом на сцену було дуже страшно. Страшно,що ніхто не повернеться… Але знаючи, що це шанс один із тисячі і перед якою аудиторією маю можливість співати то зібрала себе в кулачки і, як мені здається, вдало заспівала.
– Чиєї критики чи оцінки з боку суддів ви боялись найбільше?
З дитинства брала участь в багатьох всеукраїнських та міжнародних, музичних фестивалях де і звикла до певної критики, тому вся критика стимулює до вдосконалення.
OJ1EKTrjRa4
– Ви спілкуєтесь з іншими конкурсантами Голосу країни? Які у вас стосунки?
Команда Тіни,на мою думку,назріліша та найдоросліша. Кожен учасник з історією і цікаві особистості. З багатьма конкурсантами гарно здружились і підтримуємо одне одного на проекті.
– Що робитимете після шоу, як плануєте розвиватися?
Проект “Голос країни” – це вже певне досягнення і поштовх для подальшої реалізації. Зараз окремо працюю над репертуаром, щоб після проекту радувати своїх прихильників.
– До речі, чи почали у вас вже з’являтися прихильники?
У вечір ефіру отримала понад сто дзвінків, триста повідомлень і понад 3500 людей відреагувало в соціальних мережах на мій виступ. До речі, наразі мій виступ користувачі Інтернету в голосуванні оцінюють найвище. Кожен вибирає свого фаворита,в як мені здалось я не залишила людей байдужими до мого співу.

Джерело: Тернопільська липа

Вам також може сподобатися