Костянтин Грубич навчить тернополян готувати недорогі українські страви
Сьогодні, 24 жовтня, у «Бункермузі» рецепти простих, а головне недорогих українських страв розповість відомий телеведучий Костянтин Грубич. Початок о 17:00.
На відвідувачів чекає кулінарний майстер-клас. Телеведучий покаже, як готувати «Печеню нанизану» за рецептурою 1929 року, записаною Ольгою Франко, дружиною великого Каменяра. А ще Костя презентує свою свіженьку кулінарну книгу «Смачна країна», що вийшла у «Видавництві Старого Лева».
Вхід вільний.
Упродовж кількох років Костянтин Грубич проводив телезйомки у найвіддаленіших селах і містечках країни, досліджуючи гастрономічні особливості різних областей. Кращі кухарі, ресторатори та просто небайдужі гурмани Криму, Закарпаття, Львівщини, Донбасу, Тернопільщини, Київщини вчили ведучого готувати унікальні страви, рецептура яких передавалася з діда-прадіда. Виявилося, українські кулінарні традиції – дуже багаті, а наша країна справді смачна! Костя жартує, що тепер навіть уві сні із заплющеними очима може розповісти, якою стравою люблять ласувати на Буковині, а яку повинна вміти готувати кожна порядна галичанка.
Джерело: 0352