Зведений загін тернопільських поліцейських повернувся зі Сходу

– Зведений загін повернувся. Бойових втрат не допущено, – відзвітував начальникові управління поліції керівник зведеного загону Борис Брик. Олександр Богомол подякував бійцям за службу, а ті у відповідь для всіх, хто їх зустрічав, виконали гімн України. З таким піднесеним бойовим та патріотичним настроєм сьогодні прибули із зони АТО тридцять тернопільських поліцейських.

Начальник управління інформаційного забезпечення Ігор Дузяк –один з учасників зведеного загону, розповідає: «До наших основних завдань входила, зокрема, охорона стратегічно важливих об’єктів: автомагістралей, мостів, також служба на блокпостах. Двоє співробітників брали участь у роботі оперативної групи штабу Національної поліції у складі штабу АТО. Це цікавий досвід, який пригодиться кожному з нас у подальшій службі».

Обійми, сльози радості – рідні не стримували емоцій, адже цілий місяць чекали, молилися та хвилювалися за своїх захисників.

Лідія Григорівна Зарицька сьогодні зустрічала сина, каже, місяць розлуки був нестерпним. Єдину надію покладали на Всевишнього і щоранку та щовечора молилися за щасливе повернення: «Моя радість нині множиться на ті щирі почуття всіх рідних, котрі дочекалися своїх захисників. Ми дякуємо Богові за їх щасливе повернення і тішимося, що виросли наші сини справжніми патріотами України».

Коли маленький Денис виросте, тоді зрозуміє, чому тато так надовго залишав його з мамою, а нині хлопчик допитливо заглядає в очі рідній людині і тішиться, що нарешті той взяв його на руки. Дружина Наталя Марчук каже, чоловік розумів, як нелегко їм чекати, тому майже щодня телефонував заспокоював, розповідав, що служиться добре, хороший колектив,щирі люди.

Декілька днів у молодої сім‘ї Марчуків, як і в решти родин бійців зведеного загону, буде, аби провести їх разом, бо згодом поліцейські повернуться до виконання завдань на місцях.

PM426image005
PM529image007
PM694image009
PM852image001
PM926image003

Вам також може сподобатися