В Тернополі розпочали ремонти на Київській та вулиці Лепкого

IMG_5325K0416У Тернополі тривають капітальні ремонти доріг, тротуарів, дворів, об’єктів благоустрою та інженерних мереж. Усі роботи під контролем очільника міста Сергія Надала.

Зокрема, розпочали ремонти у дворах на вулиці Київській,14, Київській, 11 та 11а. Також розпочато ремонт на вулиці Лепкого,3.

Завершені роботи на вулицях Миру, 10, Миру, 11, 11а, Миру, 12,

–          Ще на початку квітня був завершений ремонт двору на вул. Миру, 11 та 12, наразі уже на стадії завершення ремонт біля будинків 10 та 11а. Загалом у цих дворах зроблено ремонт проїжджої та пішохідної частин, облаштовано водовідведення та відмостки, а балансоутримуючі організації, провели ремонт сходів, дашків до під’їздів та влаштували додаткове освітлення там, де це було необхідно, – каже очільник Тернополя. – Окрім цього, на вул. Миру, 11 встановлено новий дитячий майданчик, на якому зможуть гратися діти з прилеглих будинків.

До слова, цього року в різних мікрорайонах міста з’явиться декілька оновлених зон для громадського відпочинку – нові бульвари Просвіти та Петлюри, сквери на вул. Руській та Б.Лепкого.

Вам також може сподобатися