Двоє кременчан працюватимуть пресувальниками

robotaУ Кременецькому районному центрі зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій на замовлення приватного підприємця Марини Міщук. Роботодавець пропонувала роботу пресувальникам виробів будівельної кераміки.

Приватний підприємець розповіла про те, що вона займається виготовленням та реалізацією бетонних виробів, про діяльність та перспективи розвитку свого бізнесу. Марина Міщук повідомила, що потреба у працівниках виникла у зв’язку з початком сезонного виробництва з виготовлення тротуарної плитки, бордюрів, бетонних стовпців, огорож. Вона ознайомила учасників заходу із особливостями та умовами праці, режимом роботи та розміром заробітної плати.

З кожним із присутніх було проведено анкетування та індивідуальну співбесіду.

У результаті проведення заходу роботодавець знайшла двох необхідних працівників, а безробітні кременчани – отримали гідну роботу.

До речі: Кременецький РЦЗ співпрацює з ФОП Мариною Міщук з 2001 року. За ці роки за сприяння служби зайнятості було укомплектовано 32 вакансії, двоє безробітних працювали на тимчасових роботах. Дієвим став підбір працівників на замовлення роботодавця з використанням сучасних діагностичних методик, шляхом співбесіди з майбутніми членами колективу, стажування.

Вам також може сподобатися