Набережну Тернопільського ставу поділять на шість зон

03_c_0616_IMG_2414Міський голова Сергій Надал оглянув стан реконструкції одного із найбільших об’єктів, який ремонтують цього року, – пляжу «Циганка». Як розповідає очільник Тернополя, у цій частині парку ім. Т.Шевченка облаштують пішохідний фонтан, велодоріжки, оглядові майданчики, екстрим парк, спортивний та дитячий майданчики. Окрім того, усюди буде доступний wi-fi та камери відеоспостереження.

«Цей об’єкт – один із найбільших, які ми ремонтували за останні роки і він стане ще однією окрасою нашого міста, громадським простором, який об’єднує спорт та відпочинок, – розповідає Сергій Надал. – Наразі тут здійснюють роботи з укріплення берегу, бетонування оглядових майданчиків, пішохідних ділянок, тощо. Майже усі роботи ми плануємо завершити до Дня міста, 28 серпня».

Нагадаємо, концепцію реконструкції цієї території розробила громадська ініціатива URBAN.te,. Тернопільська міська рада наразі працює над реалізацією проекту. Набережну поділять на шість зон. Планується побудова алеї, зони тихого відпочинку, головної площі та «Зеленого пляжу».

Вам також може сподобатися