5 цікавих фактів про ролетні ворота у Львові від brama-market.lviv.ua!

Навіщо потрібні ролетні ворота?
Нам завжди потрібно мати альтернативний варіант, адже наше життя не йде за розкладом. Це стосується будь-якої сфери, навіть моменту вибору воріт для свого гаражу. Саме від таких неприємних раптових моментів, коли все йде не за розкладом, ми хочемо вас уберегти.
Сьогодні компанія «БРАМА МАРКЕТ» пропонує вам альтернативний варіант секційним воротам і, повірте, він вас не розчарує! Каталог доступних до купівлі ролетних воріт можете продивитися на нашому сайті https://brama-market.lviv.ua/products/category/roletni-vorota

5 головних особливостей ролет на гараж
Звісно, ролети мають значно більше переваг, ніж 5. Але для того, щоб у вас склалося вірне відношення до цього типу воріт, акцент ми зробимо на цих найбільш головних.

Ергономічність Скручуються на вал, який розташований під стелею у коробі;
Матеріал і його властивості Первинні сплави алюмінію надійно захищають стулку від утворення іржі та впливу навколишнього середовища;
Типи рольставней Екструдовані/роликової прокатки/   протизламні;
Щільність ППУ М’яка піна – 70-80 кг/м3; тверда – 318-322;
Максимальна кількість циклів 5 тисяч.

 

Цього не знает 85% населення!
Алюмінієві гаражні ролети забезпечують вашому гаражному приміщенню необхідну стійкість до будь-яких механічних і вітрових навантажень завдяки рівномірному заповненню піною. Алюмінієві ставні можуть витримати пориви вітру зі швидкість 135 км/год, що дорівнюється навантаженню 850 Па.

Прайс-лист на алюмінієві ролети на гараж
Ролети є одним з найбільш бюджетних варіантів. Хоча їх вартість також може змінюватися в залежності від вибору профілей та, звісно, від габаритів кожної окремої стулки. Наведемо приклади ціни ролетних воріт Alutech:

Розміри (м) Ціна (євро)
2,5х2 200
2,5 на 3 415
3 на 2,5 424
4х2 456

 

Ще декілька секретів про найбільш компактні ворота для гаража
Автоматика для гаражних воріт є найбільш популярною опцією. За умови її встановлення ви матимете змогу керувати брамою дистанційно, за допомогою міні-пульта на брелоку. Звісно, ви можете обрати ручний спосіб керування, це також можливе за умови встановлення ручного вороткового приводу.
Монтаж ролетних воріт може здійснюватися декількома способами:
– накладним;
– вбудованим;
– комбінованим.
Це можливе завдяки тому, що короб може встановлюватися як всередині отвору, так і назовні, в залежності від особливостей вашого гаражного приміщення.
Про безпеку рулонних воріт можна говорити багато. Білоруські продукти, наприклад, володіють системою, яка має цікаву назву «чутливий край». Принцип її роботи – це моментальна реакція на будь-які сторонні об’єкти, які можуть виникнути на шляху руху стулки. У разі їх виявлення електроніка зупиняє роботу і запускає полотно в протилежному напрямку.

Які переваги матиме купівля ролетних підйомних воріт у нашої компанії?
Приходьте до нашого регіонального офісу у вашому місті та отримуйте чудові подарунки. Кожному відвідувачу ми гарантуємо знижку від -5 до -20% на будь-яку купівлю!
У нас ви знайдете виставкові зразки секційних воріт для гаража, відкатних і розпашних вуличних моделей, автоматики і шлагбаумів тощо. Також наша компанія рада запропонувати вам каталог захисних ролет на вікна.
ОСІННЯ АКЦІЯ від компанії «БРАМА МАРКЕТ» Львів: економте, купуючи європейські товари! Купуйте до 20 вересня 2017 року гаражні брами у комплекті з автоматичним двигуном – і гарантовано отримуйте бонус розміром 150 євро!
image001

image003

image005

https://brama-market.lviv.ua/

Вам також може сподобатися