Дмитро Підручний показав найкращий результат у стартовій гонці Кубку світу з біатлону

Pidruchnyi456Спринтерські гонки серед чоловіків і жінок відбулися 8 грудня на другому етапі Кубка світу з біатлону в австрійському Хохфільцені.

Першими бігли чоловіки. Найкращим серед українців став тернополянин Дмитро Підручний. Він допустив лише один промах на стійці і у підсумку фінішував 12-м. Відставання Дмитра від лідера гонки ― Йоханнеса Тінгнеса Бьо, склала 1 хв. 15 сек.

Окрім того, Володимир Сємаков і Руслан Ткаленко зайняли у підсумку 36 і 37 місця відповідно. Сергій Семенов ― 55-й. Всі ці спортсмени матимуть змогу виступити у гонці переслідування.

Єдиний українець, який фінішував за ТОП-60, це Олександр Жирний. Він із двома промахами ― 69-й.

Щодо жінок, найкращий результат серед українок показала Віта Семеренко. Із нулем в активі вона сьогодні четверта (0 хв. 35 сек).

Її сестра, Валя, із однією хибою фінішувала у підсумку на 17-й позиці (1 хв. 13 сек). Юлія Джима, яка допустила два промахи, 20-та (1 хв. 19 сек.).

Щодо спортсменок із Тернопільщини. Анастасія Меркушина на стійці один раз не попала у мішень. Таким чином із відставанням в 1 хв. 30 сек. від переможниці Дар’ї Домрачевої Настя фінішувала на 24 позиції, пише Голос

Зазначимо, коли на старт вийшли дівчата, погода у Хохфільцені суттєво погіршилась, порівняно із часом, коли бігли чоловіки. Почало сильно сніжити і піднявся вітер.

Провальна гонка була для Олени Підгрушної. Чотири промахи і наш капітан зупинилась на далекій 63-й сходинці (2 хв. 47 сек.)

Ще одна українка ― Ірина Варвинець, із одним промахом «заїхала» в очкову зону, а саме на 31-ше місце (1 хв. 49 сек.).

Джерело: www.golos.te.ua

Вам також може сподобатися